Agátový med zmierňuje kašeľ, má antibakteriálne účinky, znižuje nežiaduce účinky kofeínu, alkoholu a liekov proti bolesti. Má svetlú, žltozelenkavú farbu, charakteristickú agátovú arómu a len ťažko kryštalizuje. Svoje charakteristické vlastnosti si zachováva vždy, aj keď je krajina pôvodu rôzna. Je výborný na priamu konzumáciu, ale aj s maslovým chlebom, cereáliami, do čaju, na pečenie, varenie a doporučuje sa aj v kombinácii s čajom z agátového kvetu na prekyslený žalúdok a poruchy trávenia. Správne skladovaný agátový med obvykle nekryštalizuje a svoje vlastnosti si zachováva aj po dobu jedného roka.
Zloženie: Agátový med
Krajina pôvodu: EU a mimo EU
Minimálna trvanlivosť: 36 mesiacov, viď na obale.
Skladujte v suchu a chráňte od priameho slnečného žiarenia.